O nama

O Nama

businessDEPOT d.o.o. tvrtka je osnovana 2017.godine s početnom djelatnošću obnove i punjenja toner kaseta. Ubrzo nakon toga, ulaskom u poslovnu suradnju s vodećom svjetskom tvrtkom, američkim proizvođačem, ponudu širimo na zamjenske tonere i tinte. Europska podružnica te tvrtke nalazi se u Velikoj Britaniji i smatra se predvodnikom u proizvodnji i distribuciji više od 15 000 proizvoda. Ti proizvodi koriste se u industriji obnove kaseta za pisače. S podružnicama širom svijeta obavlja stalna istraživanja i razvija se u skladu sa zahtjevima tržišta. Iste godine počeli smo pružati usluge popravka računala i kupovine uredskog materijala.

Godinu dana poslije, 2018., uvidjeli smo veliku potražnju za fiskalnim blagajnama te smo u dotadašnju ponudu dodali i prodaju fiskalnih blagajni te postali partneri za cijelu Slavoniju. Također postajemo uvoznici Belgijske marke DAVIDT’S torbi koje imaju doživotnu garanciju. Njihova ponuda uključuje torbe za poslovne sastanke, putne torbe te ukrasne kutije za kravate i satove. Iste te 2018 godine pokrećemo web shop trgovinu sa imeno klikom.eu i pružamo vama priliku da pregledate preko 4,000 naših proizvoda.

Iz dana u dan proširujemo svoju ponudu te jamčimo kvalitetu. businessDEPOT Vaš je pouzdani partner za brzo i efikasno poslovanje. Profesionalnost, zadovoljstvo naših kupaca, zaštita okoliša, kvaliteta, široka ponuda proizvoda i usluga uz povoljne cijene pokretači su naših aktivnosti.

Klikom do savršene kupnje !

www.klikom.eu

 

Besplatna dostava
od 500 kn na dalje
100% povrat novca
nakon 14 dana
Help desk
prodaja@klikom.eu
Sigurna kupnja
Zagarantirana sigurna kupnja
 • Klikom.eu

  Web trgovina informatičkom opremom, uredskim materijalom i poslovnim torbama.

  prodaja@klikom.eu

  + 385 99 748 7605

 • Trebate pomoć

 • Plaćanje i dostava

 • Povrat i zamjena

 • Upoznajte nas

 • Pratite nas

 • Košarica